2 rinichi de porc
2 inimi de porc
300 gr ficat de porc
300 gr fleică sau pulpă de porc
300 gr fleică sau pulpă de porc
2 cepe
2 foi de dafin
10 - 15 boabe de piper
2 linguri de pastă de roşii
1 pahar de vin roşu -100 ml
boia de ardei iute şi dulce după gust
piper măcinat
200 gr brânză telemea de oaie
4 ouă
1 căpăţână de usturoi
1 pahar de apă - 100 ml
Mod de preparare
Ceapa tocată mărunt se căleşte, apoi de adaugă carnea şi organele tăiate bucăţi potrivite.
Se adaugă sare şi boabele de piper, foile de dafin şi lăsăm să se prăjească.
Când s-au înmuiat se adaugă apa caldă, usturoiul tocat sau pisat şi se lasă la fiert.
Spre final se adaugă vinul, pasta de roşii, cimbrul, piper măcinat şi boiaua de ardei.
Se mai fierbe 5 - 10 minute.
Se serveşte cu mămăliguţă, un ou ochi prăjit şi brânză rasă.
POFTĂ BUNĂ !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu