Am lucrat având un desen dintr-o revistă...o ceşcuţă de cafea, desenată pe pânză de două ori..
Punctul de broderie pe care l-am utilizat dă o cusătură deasă şi compactă.
Acest punct de broderie are un aspect de zig-zag sau de împletitură şi se realizează în 4 paşi:
1. introducerea acului cu aţă din dosul lucrului către faţă pe linia de contur,
2. la două treimi distanţă din zona de umplere se trece acul cu aţă prin pânză către spatele lucrului
3. se aduce acul cu aţă din dosul lucrului prin pânză către faţa lucrului pe linia de contur a zonei de umplere,
Adăugați o legendă |
4. ne întoarcem către prima linie de contur şi la 2 treimi distanţă de linia de contur trecem acul cu aţă prin pânză către dosul lucrului astfel încât cusătura să fie lângă cea anterioară, să nu rămână spaţii goale
Pentru a aprecia vizual dimensiunile şervetului (35 x 45 cm) în fotografie este aşezetă o farfurie de desert.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu