Ingrediente (4 porții):
- 8 ouă,
- 100 g șuncă afumată,
- 100 g șuncă de Praga,
- 6 fire de ceapa verde,
- 2 fire usturoi verde,
- 50 g brânză de capră (sau altă branză) sfărâmată,
- 50 g cașcaval (ras sau tăiat feliuțe),
- 1 roșie feliată,
- piper,
- sare,
- pătrunjel verde.
Se călește ceapa și usturoiul tocate mărunt cu șunca tăiată cubulețe sau felioare, se adaugă ouăle bătute cu un praf de sare și piper, se pune brânza apoi se amestecă toate, se lasă să se coacă puțin și se adaugă cașcavalul si feliile de roșii. Când este gata se presară pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă buna!!!
incerc acum
RăspundețiȘtergereSa vă bucuraţi de această omletă!!!! este savuroasă!
RăspundețiȘtergereSambata o vom testa. Arata DELICIOS!!!!
RăspundețiȘtergere