

Se taie rondele 2 morcovi potriviţi, 2 - 3 cartofi se feliază, 2 cepe tăiate în felii subţiri, ardei gras tăiat rondele ( 3 culori: roşu, galben şi verde), o ţelină tăiată julien.
O parte din mirodenii se turnă peste legume şi se amestecă să se îmbrace toate cu minunatele arome, iar restul peste peşte. În tava unsă cu 3 linguri de ulei de măsline, se pun legumele formând un pat, deasupra cele 2 bucăţi de peşte.
Se adăugă un pahar de suc de roşii şi unul de vin alb, 2 foi de dafin şi 3 - 4 căţei de usturoi întregi (necurăţaţi). Se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ o oră. Se unge din când în când cu sosul din tavă.
Înainte de a servi se scoate usturoiul.
Poftă bună !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu