3 vinete potrivite, 3 ardei graşi, 2 - 3 roşii, 3 - 4 căţei de usturoi, pătrunjel verde tocat, sare, piper, cimbru, brânză telemea 100 g, 3 linguri de smântână, 1 - 2 ouă.
Vinetele se curăţă, se spală şi se taie în cuburi de mărime potrivită. Ardeii graşi se curăţă de cotoare şi seminţe, se feliază. Se încinge uleiul şi călim bine vinetele împreună cu ardeii. Se adaugă usturoiul tocat mărunt, sare, piper, cimbru şi verdeaţa. Intr-un vas termoizolant se toarnă compoziţia, se pun roşiile tăiate cuburi sau date pe răzătoartore, deasupra se rade brânză. Ametecăm cu ajutorul a 2 furculiţe. Introducem vasul în cuptorul încălzit. După 10 minute turnăm deasupra amestecul de ou cu smântână. Se mai coace timp de 10 - 15 minute.
Adăugați o legendă |
Adăugați o legendă |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu