Şniţelul din piept de pui este preferatul nepoţilor mei.
De astă dată am preparat un altfel de şniţel, cu o crustă crocantă.
Dintr-un piept de pui mai măricel eu pot scoate 6 şniţele. Înainte de felierea pieptului de pui, îl introduc pentru 15 - 20 de minute în congelator, se v-a felia foarte bine. Bucăţile de pui, le sărez, piperez şi le ung pe ambele părţi cu muştar.
- 2 ouă mai mici (sau unul mai mare) le bat cu furculiţa într-un castronel,cu puţină sare.
Fulgii de porumb îi introduc într-o pungă de palstic şi-i fărâmiţez cu sucitorul ( nu insistaţi prea mult cu sfărâmatul).
Feliile da carne se dau prin făină, ou şi apoi se tăvălesc prin corn flakes-ul sfărâmat. Se prăjesc în ulei încins în prealabil, pe ambele părţi.
Se servesc cu diferite garnituri de legume şi salate.
Se servesc cu diferite garnituri de legume şi salate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu